DM webdesign  >  Arculattervezés
Grafika és arculattervezés PDF Nyomtatás E-mail

Az ember vizuális lény! Az alapján ítél és azt hiszi el amit lát. Mit gondolsz a te terméked, szolgáltatásod vagy éppen céged milyennek látják?

Reklámanyagaidban, weboldaladon rendkívül fontos, hogy a felhasznált grafikai elemek is a profizmust és a minőséget mutassák a piacod felé! Aki az anyagaiddal találkozik tudat alatt már az első pillanatban eldönti, hogy milyen lehet a minősége annak amit kínálsz.

Ahogy első látásra kialakul pusztán a külső alapján véleményünk embertársainkról ugyanúgy döntő szerepet játszik a vizualitás az üzletben is.

Logótervezés

Az logó célja, hogy a vásárló be tudja azonosítani a márkát. Az ismert logó bizalmat kelt a vásárlóban, személyesebbé teszi a kapcsolatot a fogyasztó és a gyártó között. Az ismertebb cégembléma önmagában is hatékony marketing eszközzé válik.

Nem is kérdéses, hogy a vállalkozásodnak szüksége van logóra, határozott arculatra. A kérdés az, hogy a te vállalkozásodnak milyenre van szüksége!

Arculattervezés

Ügyfeleinknek kívánság és egyedi igény szerint megterveztük teljes arculatát: webodalát, logóját, szórólapját, névjegyét és céges papírjait, hirdetését, termékcímkéjét, csomagolását, milonóját, prezentációit, riportjait, bemutató anyagait...

Az alábbiakban ízelítőt kaphat eddigi munkáinkból:

    

   

   

                

 

CÉGES bemutatkozó honlap

web2design
5-10 aloldal
2 design
1 nyelv
Keresőbarát 

PRÉMIUM honlap

web3Egyedi design
15-20 képekkel
Logó tervezése
Képgaléria
Több design 

PROGRAMOZOTT weboldal

web1 A Prémium honlap bővített változata
Admin felület biztosítása
Bővebben

HONLAP termékeint

NYOMTATOTT termékeint

Kapcsolatban

Oldalainkat 8 vendég böngészi