DM webdesign  >  Honlapkészítés
Honlapkészítés PDF Nyomtatás E-mail

Gyorsan szeretnél egy könnyen használható és hatékony weboldalt, vagy komplex webes megoldásra van szükséged? Bármelyik legyen is, tudunk neked segíteni:

Van kész honlap rendszerünk amivel nem csak egyedi és hatékony lesz a honlapod, hanem te magad tudod szerkeszteni annak tartalmát is.

Választhatsz egyedileg programozott honlapot is, ekkor minden funkciót kifejezetten a te igényeid alapján, a te vállalkozásodhoz készítünk el.


Ma már rengeteg olyan rendszer létezik ami lehetővé teszi, hogy saját magad kezeld oldalad tartalmát. Ám ezek a rendszerek sokszor túl bonyolultak, drágák vagy nehézkesen kezelhetőek. Többek között erre nyújtunk megoldást.

Egyszerű kezelhetőség.

A legtöbb vállalkozásnál a weboldal kezelését nem informatikus vagy programozó látja el, nagyon gyakori, hogy a titkárságról valaki vagy éppen maga a cégvezető az akire ez a feladat hárul.

Ezért nagyon fontos volt számunkra, hogy programozói ismeretek nélkül, alapvető számítógépes tudással is könnyen és gyorsan szerkeszteni tudd weboldalad.

Olyan egyszerűen szerkesztheted weboldalad mintha csak egy szöveges dokumentumot készítenél!

Profi és egyedi grafika. A weben megjelenő arculatot kifejezetten a te vállalkozásodnak megfelelő megjelenéssel alakítjuk ki.

A menüpontokat te tudod létrehozni és szerkeszteni. Te hozhatod létre, szerkesztheted vagy törölheted a menüpontokat és az almenüpontokat, illetve a rejtett oldalakat. A menüpontok sorrendjét te állíthatod be, így bármikor átrendezheted weboldalad.

Honlapod tartalmát egyszerűen szerkesztheted. A létrehozott oldalak tartalmát egy egyszerű "word" szerkesztőhöz hasonlatos felületen tudod elkészíteni olyan könnyedén mintha csak egy office dokumentumot készítenél!

Galériával egészítheted ki weboldalad. Képeket tölthetsz fel az oldalakra, úgy, hogy a rendszer automatikusan előnézeti kis képet generál és amikor a látogató rákattint akkor látja a nagyobb méretű változatot.

Maximálisan keresőbarát weboldal. Weboldalad minden olyan lehetőséget megad amivel tökéletesen keresőbarátra készítheted el a tartalmat, így több látogatód lesz.

Jelszóhoz kötött oldalakat hozhatsz létre. Ügyfeleid számára korlátlan számban készíthetsz azonosítókat, jelszavakat amelyekkel a jelszóval védett oldalakhoz hozzáférnek.

Rejtett oldalakat hozhatsz létre. Ezek az oldalak nem szerepelnek a menüsorban csak ha te megosztod akkor érik el látogatóid. Használható hírlevél feliratkozás utáni köszönő oldalakhoz, belső tartalmakhoz, stb.

Fájlokat tölthetsz fel és oszthatsz meg látogatóival. Nincs szükség ftp vagy más programra, egyszerűen az adminisztrációs felületen feltölthetsz dokumentumokat vagy más fájlokat és ezeknek a letöltési linkjét könnyedén el is tudod helyezni weboldalad tartalmában.

Belső kereső. A weboldalon elhelyezünk egy szabadszavas keresőt ami az összes publikus menüpont szövegében keres. Így látogatóid gyorsabban megtalálják amit keresnek, még kevés oldalszámú honlap esetén is nagyon hasznos.

 

CÉGES bemutatkozó honlap

web2design
5-10 aloldal
2 design
1 nyelv
Keresőbarát 

PRÉMIUM honlap

web3Egyedi design
15-20 képekkel
Logó tervezése
Képgaléria
Több design 

PROGRAMOZOTT weboldal

web1 A Prémium honlap bővített változata
Admin felület biztosítása
Bővebben

HONLAP termékeint

NYOMTATOTT termékeint

Kapcsolatban

Oldalainkat 23 vendég böngészi